Марк Бартън е роден в Молдова на 5ти август 1981

...
 Марк Бартън е роден в Молдова на 5ти август 1981
Коментари Харесай

Топ съвет от психолога Марк Бартън: Как да отмъстите на мъжа за изневяра

 Марк Бартън е роден в Молдова на 5ти август 1981 година. Той е прочут фамилен терапевт, психолог и коучинг съветник. Завършил е Бруклинското богословско училище- Brooklyn High School of Theology; Московския университет „ М.А. Шолохов “ компетентност психология;  Европейския институт по християнска логика на психиката и Московския институт по логика на психиката „ Милтън Ериксън “.

В своите клипове в ютуб той дава скъпи препоръки по какъв начин да подобрите връзките в двойката или по какъв начин да станете най -добрата версия на самия себе си.

Най положителният метод да отмъстите на мъжа при невярност

Тази тематика не е определена инцидентно. Много дами, които са се сблъсквали с изменничество, желаят да отмъстят на мъжа, да го накарат да съжалява за постъпките си. Някои от дамите се вземат решение даже и на обезверената стъпка – да си намерят който и да е различен сътрудник, с който да преспят и след това да могат да кажат на мъжа си, че те също са му изневерили. „ Хахаха ти ми изневери, в този момент си получи заслуженото! “

За какво в действителност става въпрос в тази ситуация? Естествено става въпрос за незрялата позиция на дамата и незрялото отношение на мъжа. Изневярата не е непринудено решение. До нея се стига по доста разнообразни аргументи, като дамата също по този начин може да способства за това, мъжът да кривне от пътя и да изневери. Но през днешния ден няма да приказваме за това.

Днес ще се опитаме да си отговорим на въпроса, дали си коства да отмъщаваме на мъжа, в случай че ни е изневерил и в случай че си коства да влагаме в своите действия мисълта за възмездие, то какво тъкмо да бъде то, какво би трябвало да създадем, с цел да накараме мъжа в действителност да съжалява, че е постъпил по този начин с вас,че се е разделил с вас и ви е изгубил като част от живота си.

Трябва да стартира непосредствено с това, че отмъщението под каквато и да било форма,вследствие на засегнатост,  е несвоевременно. Това ще докара единствено до това, че е допустимо да изпитвате  скрупули на съвестта, да се почувствате дори още по- некомфортно, тъй като ще осъзнаете, че няма никакъв резултат от това, че вие също сте изневерили или сте почнали връзка с някой различен, с цел да отмъстите на своя другар или  мъж, който ви е изневерил. Що се отнася до мъжа, дори и да разбере, че сте си намерили някой различен, ще се възмущава известно време, само че по-късно ще му е все едно. В най- положителния вид, ще му стане мъчително за малко. После ще превключи вниманието си към другарство с други дами и толкоз.

Какво да направи дамата следователно?

Ако в действителност желаете мъжът ви да размишления и да го е гняв, че ви е изгубил, станете по- щастливи. Просто бъдете щастливи.

Сигурно някои от вас ще си помислят:- „ Много ви е елементарно да кажете да стана щастлива, само че аз към момента го обичам, все пак … “

Вижте, обич може да съществува единствено тогава, когато на човек му е добре с някой. Ако не се чувствате добре, само че все пак желаете да бъдете с този човек и имате натрапчиви мисли за него,това към този момент не е обич. Обърнете се към психолог или психотерапевт, тъй като да страдате и да желаете да сте с някой, който ви е предизвикал болежка, към този момент е симптом за ниска самокритика и може би дори за невротична предразположеност. Да, невротична предразположеност съществува при доста хора, само че при всеки тя се демонстрира друго.

Ето един доста значим миг. Когато вашият мъж ви види,трябва да сте щастлива, усмихната, сияеща. Ще е добре, в случай че измененията стила и имиджа си,започнете да се занимавате с неща, с които до момента не сте се захващали, да имате нови занимания, нов кръг от познати. Спрете да пишете в интернет тъжни, сълзливи постове със фотоси на есенни листа, с тъжни песни за невярност и изменничество, за това какъв брой е нечовечен светът, за бездомни котенца, да слагате всякакви статуси за ранената ви душа, по какъв начин са ранили в сърцето лъвица, само че тя ще се съвземе и ще потвърди какъв брой е велика и по какъв начин всички ще се прекланят пред нея  …не го правете!

Разбираемо е, че стадият на разлъка с мъж е мъчителен. Но в този съответен случай, главната ви задача се състои в това, без да се самозалъгвате, без да е престорено и подправено,  да започнете последователно да градите новото си благополучие. Да станете забавна сама за себе си, да се развивате и вървите напред.

Още един път ще повторя, че в случай че сама не можете да се справите и ви е мъчно, би трябвало да се обърнете към експерт. Или персонално да отидете на терапевт или да се запишете онлайн, да вземем за пример за някой от моите курсове. Аз имам и платени и безвъзмездни курсове, където можете да дойдете на себе си и да си обясните какво в действителност се случва с вас.

Но главната ви задача е,да не зацикляте на едно място в несигурно положение. Както когато човек таман се разсънва, към този момент не спи, само че просто си лежи и нищо не прави. Или заспивай назад или ставай! Какъв е смисълът да останеш в леглото в хоризонтално състояние? Или си поспи още малко или ставай и действай!

И тук е същото, всичко зависи от това каква цел сте си сложили. И доста от дамите стартират да работят по метод, по който да провокират някакви усеща у някогашния си мъж. Аз бих споделил, че такива усеща по този начин или другояче ще зародят. Когато той ви види и вие сте изменена и всичко ви е наред, несъмнено че у мъжа това ще провокира неприятни чувства. Но не би трябвало да си поставяте това за съществена цел. Направете го поради себе си!

Още един основен миг: не се впускайте в всякакви разисквания, разговори с някогашния, в опит да изясните кой крив кой прав. Всичко е завършило. Изневярата е реалност. Взели сте решение да се разделите и към този момент не сте дружно. Няма смисъл да отговаряте на известията му, а известия от негова страна несъмнено ще има. Мъжете обичат да постъпват по този начин. Когато се разделят с някоя жена, те пишат: „ Прости ми, не знаех че ще стане по този начин, в действителност желаех сред нас всичко да е наред. “

А тя му отвръща с упреци и се стартират разпри.Не би трябвало да го вършиме. Пълно игнориране. Това е най- ужасното за един човек, той да ви написа, а вие въобще да се вършиме, че не го познавате. Ако не желаете той да ви написа, блокирайте номера му. Изобщо не разговаряйте с този човек. Той би трябвало да разбере, че той към този момент не съществува в живота ви. Но това не става,ако вие непрекъснато влизате с него в разговор, в случай че непрекъснато се пробвате да му потвърждавате че бърка, или да му задавате въпроси от сорта: “ Kажи какво не ми е наред, щом си постъпил с мен толкоз гадно!? “

Успокойте се. Просто се успокойте и се заемете със себе си. Поставете си съответни цели: спорт, здравословен метод на живот, креативно и духовно развиване, по- ослепителен живот: странствуване или дори просто отмора някъде наоколо, където да отидете за ден два; срещи с приятелки, самоусъвършенстване, другарство с родственици.Тоест запълнете живота си с разнообразни действия.

Това хем ще отвлича вниманието ви, хем ще получавате от това стимулиране на хормоните на щастието, това ще ви помогне и да се запознаете с нови хора, а на вас самата ще ви бъде забавно да преоткриете себе си. Да поживеете за лично наслаждение.

А с мъжа чисто и просто не влизайте в никакъв контакт. Това е най- положителното, което можете да извършите, с цел да „ отмъстите „ на един мъж.

Не би трябвало да бързате да отвръщате на изневярата му с невярност, не би трябвало да се пробвате да се обяснявате с него за каквото и да било, в случай че сте се разделили заради невярност, зачеркнете този човек от живота си и бъдете щастливи. Нищо повече.

А в случай че срещате компликации и в връзките и в самооценката си, съмнявате се във вашата женственост, може би някои от вас не харесват тялото си, в случай че в живота ви се повтарят едни и същи сюжети, ви поканвам на своя безвъзмезден курс: „ Аз съм една единствена, комфортна или неповторима!? “

Сигурен съм, че в случай че изслушате тези онлайн уроци, вие ще погледнете по напълно различен метод на себе си, на своята женственост и на своята самокритика. Също по този начин ще преосмислите взаимоотношенията с противоположния пол и ще бъдете щастливи.

Марк Бартън

Инфо: youtu.be

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР